TÖRTÉNETÜNK

Fogarasi Mónika vagyok, a SweetBerry hordozók tervezője, megálmodója. 


A hordozással a negyedik (kis korkülönbséggel harmadik) gyermekem, Benedek születésével ismerkedtem meg. A két kicsi mellé érkezett a családba még egy pici, és rádöbbentem, hogy már valóban több a gyermekem, mint a szabad kezem - alkalmanként szükségem volt a kendő segítségére. Igazi hurcianyuvá legkisebbem, Boróka születésével váltam, aki a várandósságom 30. hetében  igen sietve érkezett. Minden gyermeknek, újszülöttnek és nagyobbacskának egyaránt szüksége van a testközelségre, ezt anyukaként sokszor megtapasztalhatjuk.  Az idő előtt született babák esetében ez fokozottan igaz, így volt ez az én kis mazsolámra is. A testközelség létszükség volt számára - számunkra! - így igyekezve pótolni azt a közel két és fél hónapot, amit még egyként kellett volna töltenünk. Vele összebújva sodort el magával a hordozás szeretete véglegesen <3

A szenvedély egy hosszú Little Frog kendővel kezdődött...

A különböző kendős-hordozós csoportokban, egyfolytában szebbnél szebb kendők fotóiba botlottam, így a "kisbéka" cseréje időszerűvé vált.  A karikás hordozókendő egy nagyon egyszerű, kezdő kendőzők körében kedvelt eszköz, ezért a "kisbékából" karikás kendőt varrtam, és így adtam el végül, hogy jöhessenek az újabb szerelmek :) 

Nem sokkal később igényünk lett egy formázott hordozóra, de a kínálatot alaposan végigpróbálva sem találtam meg az igazit. Elkezdtem kísérletezni, és jelentkeztem egy hordozási tanácsadói képzésre, mivel úgy éreztem: a babahordozók készítése annyira komoly szakértelmet igényel, amihez nem elég alap a 20 év varrónői-varrodavezetői tapasztalatom. Közben sok barátot szereztem, akik támogatásával megszületett bennem a SweetBerry hordozók készítésének ötlete.

Minden hordozótípus hosszas kísérletezés, szakmai konzultációk és felhasználói visszajelzések eredménye, igyekszem mindenből kihozni a maximumot. Nem különben a felhasznált alapanyagokkal: a jelenlegi bélések, csatok, hevederek egy sor tesztelés eredményeként lettek állandó tartozékai a munkáimnak.

Újraindítottam a varrodámat, ipari varrógépeket vettem, és megbízhatóan dolgozó varrónőket kerestem, akik ki tudják szolgálni a maximális elvárásokat, hiszen ezekkel az anyagokkal nem könnyű dolgozni, és kiemelkedő fontosságú, hogy az elkészült termékek biztonságilag kifogásolhatatlanok legyenek.

Nem terveztem piacra lépni, nem volt stratégiám, üzleti tervem. Sordódtam, vitt előre a hordozás szeretete, az alkotni vágyás, hogy kényelmes, biztonságos, babának és anyának is a lehető legkevesebb kompromisszummal járó hordozóeszközöket készítsek, megfizethető áron. Igazi álomhurcikat.

Öt gyermekem van, köztük a nagylányom, aki már két unokámat hordozva terelgeti. A SweetBerry-re hatodik gyermekemként tekintek, a termékeimmel a továbbiakban Nektek szeretném megadni azt a biztonságot, szabadságot, közelséget, amit mi átélhettünk a babahordozás által.

Szeretettel,

Fogarasi Móni

Rendelési infók - ITT