Általános szerződési feltételek

Céginformációk

Az oldal üzemeltetője, illetve az oldalon megrendelhető termékek gyártója;
CarHouse Kft. (SweetBerry)
Székhely: 2162 Őrbottyán, Állomás utca 4.
Adószám: 24914275-2-13
Közösségi adószám: HU24914275
Cégjegyzékszám: 13-09-169740
Vezetve a Budapest Környéki Törvényszék Cégbírósága nyilvántartásában.
Kereskedelmi tevékenység nyilvántartási száma:
Bankszámlaszám: 10402197-50526749-68701004


Elérhetőségeink

Postacím: 2112 Veresegyház, Liget köz 5.
Telefon: +36203381937
E-mail: carhouseinfo@gmail.com
Szolgáltató képviselője: Fogarasi Mónika
Jogi nyilatkozatunk nyelve: magyar


Panaszkezelés

Felmerülő panaszával az alábbi elérhetőségeken élerhet:
Telefon: +3623381937
E-mail: info@sweetberry.hu


Általános tudnivalók

2.1. A megrendelés tárgya a sweetberry.hu webhelyen megvásárolható bármely termék. A vásárlás a webhelyen leadott megrendeléssel valósul meg.
2.2. A termékek adatlapján szereplő fotók bizonyos esetben kis mértékben eltérhetnek a valóságtól (pl. színhelyesség). A termékjellemzőket a termékleírás tartalmazza. A termék megrendelése és a szállítás között eltelt időben, az esetleges beszállítók által eszközölt illetve egyéb rajtunk kívül álló okból bekövetkezett változásokkal kapcsolatban felelősséget nem vállalunk.
2.3. A terméklapon feltüntetett árak bruttó árak, amelyek nem tartalmazzák a szállítási költséget. Csomagolási költséget standard esetben nem számítunk fel.(normál méretű csomag)
Az árváltoztatás jogát fenntartjuk. Akcióink a mindenkori készlet erejéig érvényesek.


Rendelési információk

A vásárláshoz nem szükségs regisztrálni. A megrendelés elektronikus úton zajlik, az oldalon található rendelési felület és kosár használatával. A megrendelés elküldésekor szükséges megadni: név, számlázási cím, szállítási cím (amennyiben nem azonos a számlázási címmel), telefonszám, e-mail cím. A hibás adatok megadása miatt előforduló téves teljesítésért az oldal üzemeltetőjét nem terheli felelősség.
Oldalunkon leadott megrendelésével minden vásárló elismeri, hogy elfogadja és magára nézve kötelezőnek tartja az Általános Szerződési Feltételeinket.


Adatbeviteli hibák javítása

Megrendelés előtt a vevőnek módja van a kosarába válogatott termékeket törölni, valamint azok darabszámát módosítani. Következő lépésben a vevő megadja a rendeléshez szükséges adatait. Megrendelés véglegesítése után automatikus visszaigazoló e-mailt küldünk a rendelés során megadott adatokkal. Ha a vásárló a rendelés véglegesítése után észlel hibát a megadott adatokban, úgy az info@sweetberry.hu e-mail címen tudja jelezni.


A megrendelések feldolgozása

A megrendelések feldolgozása hétfőtől péntekig, napközben, 8-17 óra között történik. Ezen kívül is van lehetőség a megrendelés leadására, de a munkaidőn kívül leadott rendelések következő munkanapon kerülnek feldolgozásra.
A rendelés visszaigazolását ügyfélszolgálatunk 48 órán belül mindenképp elküldi, amiben megjelöli a várható teljesítési időt. Általános teljesítési idő a rendelés visszaigazolásától számított 4-6 hét.
A megrendelés leadását követően, a vásárlást megerősítő e-mail kerül kiküldésre, a fizetési adatokkal. Ezt követően 3 nap áll rendelkezésre a fizetésre. Amennyiben a fizetés nem érkezik be, a megrendelés automatikusan törlődik a rendszerből.
Abban az esetben, ha a megrendelést visszaigazoló e-mail nem érkezik meg a megrendelést követő 48 órán belül, úgy a vásárló mentesül az ajánlati kötöttség alól, nem köteles a megrendelt terméket megvásárolni.
Fent tartjuk a jogot a már vissza igazolt megrendelések visszautasítására részben, vagy teljes egészben. Részben történő teljesítés kizárólag a megrendelővel történő egyeztetést követően kerülhet sor! A termék vételárának előre történő kiegyenlítése esetén visszautalásra kerül az összeg küldőjének részére.
A vásárlók adatait a megrendelés teljesítése, és a szerződési feltételek későbbi bizonyításának érdekében tároljuk, azokat harmadik személy részére ki nem adjuk.
Az szolgáltató és a vásárló között a termék megvásárlásával magyar nyelven létrejött szerződés írásba foglalt szerződésnek minősül, a szolgáltató azt iktatja. A vásárló az info@sweetberry.hu e-mail címen jelezheti az iktatott szerződés megtekintésére tartott igényét, amelyet a kézbesítést követően azonnal elküldünk.


Fizetés

Fizetés banki előreutalással
Banki előreutalás választása esetén vásárló a megrendelt termék(ek) ellenértékét, illetve a szállítási költséget bankszámlánkra való utalással egyenlíti ki.
Utalási információk:
Számlaszámunk: 10402197-50526749-68701004
Számlatulajdonos: CarHouse Kft.
A megjegyzés rovatba a rendelés leadásánál használt nevet kell feltüntetni.
Személyes átvételnél
Kizárólag készpénzt tudunk elfogadni.


Szállítás

A megrendelt terméket postai úton, vagy csomagautomatával (webox, foxpost, MPL) juttatjuk el vásárlóinkhoz, de lehetőség van személyes átvételre is, ennek időpontjáról üzenetben tudunk egyeztetni. A kiszállítás díja nem függ összeghatártól. A vevő köteles a kézhezvétel időpontjában a csomag sértetlenségéről megbizonyosodni, és az átvételi elismervényt aláírásával elismerni.


Szállítási költségek

Magyarországi szállítás
A mindenkori aktuális díjszabás szerint. Súlytól és az átvátel helyétől függően                    490-1200 Ft- ig
Nemzetközi szállítás*
Szlovákia, Szlovénia, Ausztria, Csehország, Románia                                                                          3.800 Ft
Lengyelország, Németország, Belgium, Hollandia, Luxemburg, Bulgária                                          3.900 Ft
Dánia, Franciaország, San Marino, Olaszország, Nagy-Britannia, Monaco, Írország                        6.300 Ft 
A szállítási költségek árai tájékoztató jellegűek!


Elállási jog

A vevő jogosult a megrendelést követően, de még a postázás előtt a vásárlástól indoklás nélkül elállni. Az elállási szándékot köteles e-mail-ben jelezni a info@sweetberry.hu e-mail címen. Ez esetben semmilyen költség nem terheli, a vételárat maximum 30 napon belül visszautaljuk.
Az áru átvételét követő 14 napon belül a vásárló élhet a 17/1999. Kormányrendeletben rögzített feltétel nélküli elállás jogával. Az elállásra vonatkozó igényét az info@sweetberry.hu e-mail címen jelezheti határidőn belül, az elállás okát nem köteles megindokolni.
Az elállási jog kizárólag olyan termékre vonatkozik, amely eredeti csomagolásban, sértetlenül érkezik vissza címünkre személyesen, postai úton, vagy csomagautomatán keresztül. Esetenként mérlegelve bizonyos termékek esetében fenntartjuk visszavásárlás mérlegelésének jogát.
A termék nem rendeltetésszerű használatából eredő kárt a vevő köteles megtéríteni.
Az elállási jog érvényesítése esetén a termék árát a termék visszaérkezését követően maximum 30 napon belül vissza utaljuk. A visszatérítés nem vonatkozik a termék korábbi postázási és visszajuttatási költségeire, ezen költségek a vevőt terhelik.


Szavatosság, jótállás, garancia

A 14 napos elállási jog biztosításán túl az alábbi garanciákat biztosítjuk:
30 napos visszavásárlási garancia
A vásárolt termékre 30 napos, 100% pénzvisszafizetési garanciát biztosítunk, ez esetben a teljes árat megtérítjük. Az áru átvételét követő 30 napon belül a vásárló az info@sweetberry.hu e-mail címen jelezheti garanciaigényét. A visszavásárlási garancia, csak azon termékre vonatkozik, amely sértetlenül érkezik vissza címünkre. A visszatérítés nem vonatkozik a postázási költségekre, valamint a termék visszajuttatásának költségeire.
1 év általános garancia
A megvásárolt termékre egy év általános garanciát biztosítunk. A javítható hibákat garanciálisan javítjuk, nem javítható gyártási hibák esetén a terméket kicseréljük. Amennyiben sem javítani, sem cserélni nem tudjuk a terméket, úgy vevő választat az árleszállítás, vagy élhet elállási jogával. A garancia csak a rendeltetésszerűen használt és gyártási hibás termékekre érvényes.
A gyártási hibák mértékének osztályozása minden esetben a gyártó hivatalos nyilatkozata alapján történik.