Csatos hordozó

Csatos hordozó a body oldalába csatolva
Csatos hordozó a body oldalába csatolva

Mitől különleges a SweetBerry HIBRID csatos hordozó?

Vállpántja és derékpántja is csatos, de gyakorlatilag ez az egyetlen hasonlóság a SweetBerry és a hagyományos csatos hordozók között.  A szélesebb körben ismert márkák hordozóinak vállpántja, általában csak a body oldalába kapcsolódik, ezért optimális esetben, csak önálló járni tudástól (totyogó kor) ideális a használatuk. Természetesen előfordulhat olyan helyzet, amikor ez a hordozótípus a megfelelő. Ezzel szemben a SweetBerry HIBRID csatos hordozónál létezik egy különleges és egyedi beállítási lehetőség is, amellyel a vállpántot a derékpánthoz lehet kapcsolni.  Ezzel a beállítással a csatos hordozó  képes "meitai"-ként viselkedni, ezért tökéletesen alkalmas arra, hogy kevesebb kompromisszummal, már önállóan ülni tudó babákkal is biztonsággal használható legyen.

Kétféle csatos hordozót készítünk:

Alap -  a body oldalába csatolható vállpántok - önálló járni tudástól                 (totyogó kor) javasoljuk 

Hibrid - a body oldalába és a derékpántba IS csatolható vállpántok - 

              akár már önállóan ülni tudó babákkal is használható

Babahordozó termékeink megfelelnek az MSZ EN 13209-2:2016 szabvány biztonsági előírásainak.

A CSATOS hordozóink belseje 100% pamut, Öeko-tex minősítésű anyagból, külseje pedig hordozókendőből vagy egyéb dekor anyagból, standard vagy toddler méretben készülhet.

A CSATOS hordozóink bodyjának alsó szélessége (a baba terpeszénél) tépőzárral fokozatmentesen állítható. A body magassága pedig a derékpánt áthelyezésével állítható két méretre.  A hordozó oldalán elhelyezkedő behúzóval a body magassága még minimálisan állítható.

Az alvócsuklya és a mellkaspánt alaptartozék.

Általánosságban a standard méret, felső derékpánt állásban, kb. 68/74-es ruhamérettől, alsó derékpánt állásban pedig, kb 80/86-os ruhamérettől használható. A body szélessége  (a baba terpeszénél) 25-46 cm között fokozatmentesen állítható.

A toddler méret, felső derékpánt állásban kb. 80/86-os ruhamérettől, alsó derékpánt állásban pedig, kb. 92/98-as ruhamérettől használható. A body szélessége (a baba terpeszénél) 30-52cm között fokozatmentesen állítható.

A baba testarányait figyelembe véve, a méretek tekintetében lehetnek eltérések.


A SweetBerry HIBRID CSATOS hordozó technikai adatai:

STANDARD MÉRET:

* BODY MAGASSÁGA - FELSŐ ÁLLÁSBAN:  33 cm
* BODY MAGASSÁGA - ALSÓ ÁLLÁSBAN:  44 cm

* DERÉKPÁNT - MINIMUMRA ÖSSZEHÚZHATÓ MÉRETE: 60 cm
* DERÉKPÁNT - MAXIMUMRA KIENGEDHETŐ MÉRETE:  130-135 cm

TODDLER MÉRET:

~ BODY MAGASSÁGA - FELSŐ ÁLLÁSBAN:  35 cm
~ BODY MAGASSÁGA - ALSÓ ÁLLÁSBAN:  46 cm

~ DERÉKPÁNT - MINIMUMRA ÖSSZEHÚZHATÓ MÉRETE: 66 cm
~ DERÉKPÁNT - MAXIMUMRA KIENGEDHETŐ MÉRETE:  135 cm

* Általánosságban minden csatos hordozónk hibrid.   Az alap verziót (csak bodyba csatlakozó vállpánttal)  kizárólag egyedi megrendelésre készítjük.