Csatos hordozó

Mitől különleges a SWEETBERRY csatos hordozó?

Vállpántja és derékpántja is csatos, de gyakorlatilag ez az egyetlen hasonlóság a SweetBerry és a hagyományos csatos hordozók között.  A szélesebb körben ismert márkák hordozóinak vállpántja, általában csak a body oldalába kapcsolódik, ezért optimális esetben, csak önálló járni tudástól (totyogó kor) ideális a használatuk. Természetesen előfordulhat olyan helyzet, amikor ez a hordozótípus a megfelelő. Ezzel szemben a SweetBerry csatos hordozónál létezik egy különleges és egyedi beállítási lehetőség is, amellyel a vállpántot a derékpánthoz lehet kapcsolni.  Ezzel a beállítással a csatos hordozó, képes "meitai"-ként viselkedni, ezért tökéletesen alkalmas arra, hogy kevesebb kompromisszummal, már önállóan ülni tudó babákkal is biztonsággal használható legyen.

Belseje 100% pamut, Öeko-tex minősítésű anyagból, külseje pedig hordozókendőből vagy egyéb dekor anyagból, standard vagy toddler méretben készülhet.

Szélessége tépőzárral fokozatmentesen, a body magassága pedig fokozatosan, két méretre, a derékpánt áthelyezésével, és minimálisan a hordozó oldalán elhelyezkedő behúzóval állítható.

Az alvócsuklya és a mellkaspánt alaptartozék.

Általánosságban a standard méret kb. 68-74-es ruhamérettől használható, a body alja (a baba terpeszénél) 25-46 cm között fokozatmentesen állítható).

A toddler méret kb. 98-104-es ruhamérettől használható a body alja (a baba terpeszénél) 30-52cm között fokozatmentesen állítható. 

A baba testarányait figyelembe véve, a méretek tekintetében lehetnek eltérések.


Aktuális készletünk ITT érhető el