Onbu - Onbuhimo

Ezt a hordozót kifejezetten a gyakran fel-le kéredzkedő totyogók, rövidtávú hordozásához ajánljuk.

Babahordozó termékeink megfelelnek az MSZ EN 13209-2:2016 szabvány biztonsági előírásainak.

Belseje 100% pamut, Öeko-tex minősítésű anyagból, a külseje pedig hordozókendőből vagy egyéb dekor anyagból, standard vagy toddler méretben készülhet.

Szélessége tépőzárral fokozatmentesen, a body magassága pedig az alsó részen futó heveder áthelyezésével, és a hordozó oldalán elhelyezkedő behúzóval állítható.

A vállpántot két helyen is rövidítheted: az alsó és felső végén elhelyezkedő feszítőlétra és heveder segítségével.

Háton hordozásra alkalmas.

Mellkaspánt alaptartozék.

Alvócsuklya egyedi igény szerint rendelhető.

Kifejezetten hasznos a Nagytesót továbbra is hordozni kívánó várandós anyukáknak, hiszen derékpánt híján nem nehezedik közvetlen nyomás a pocakjukra.

* Méretek: A standard Onbu legkisebb magasságállásban 86-os felsőruha méretet viselő gyerekkel használható kényelmesen és biztonságosan, kitett kézzel. Maximális magasságállásban minimum 98-as ruhamérettől használható. A baba testarányait figyelembe véve lehetnek eltérések. Ha a hordozó legnagyobb állásban már nem támasztja térdhajlattól térdhajlatig a combokat, az kényelmetlenné válhat mind a hordozó személy, mind a gyermek számára. Az Onbu azoknak a gyerekeknek ideális, akik önállóan járnak, izmaik, csontozatok, ízületeik ennek megfelelően fejlettek. Az Onbu adta testtartás és támasztás az ennél kisebb gyerekek, babák számára nem megfelelő, bizonyos esetekben veszélyes is lehet. Általánosságban a standard méretnél, a body alja (a terpesznél) maximum 44-46cm. A toddler méretnél, a body alja ( a terpesznél) maximum 52-54cm.