TERMÉKEINK

Termékeink többéves kísérletezést követően érték el mostani formájukat, és a vásárlói visszajelzések alapján igyekszünk még többet kihozni belőlük. Minden általunk készített hordozónál maximálisan odafigyelünk a biztonságra és a hordozó-hordozott egészségére, kényelmére. Többféle táska közül is választhatsz, ezek bármelyikében olyan biztonságban hordozhatod mindennapjaidhoz nélkülözhetetlen holmijaidat, mint hordozóinkban gyermekedet.

Ha babáink egészségéről van szó, nem ismerünk kompromisszumot, így alapanyagaink kiválasztásánál kiemelt figyelmet fordítunk a gyerekbarátságra, hiszen mind tudjuk, hogy Anya-Apa hátán utazva nincs finomabb a hurci vállpántjánál :)  A kendőktől kezdve,  az Öko-tex minősítésű belső anyagokig, mindent úgy válogattunk össze, hogy Neked csak a kedvenc fazonodat és színedet kelljen kiválasztanod, a tökéletes biztonság felelőssége a miénk!


SweetBerry - Neked van már?


Megjegyzés

Minden esetben fontos, hogy a választott hordozóeszköz feszesen legyen a hordozó személy testén, a gyermek ne tudjon eltávolodni a hordozó személytől, ne "lebegjen" használat közben! A hordozók helytelen használata balesetveszélyes, akár a gyermek esetleges sérüléséhez is vezethet!